Referenties

Ervaringen

Dré

Met name bewustwording in plannen is wel een eye-opener geweest voor mij. Het maken nu veel bewuster keuzes in  wat moet en zaken die kunnen wachten.

Luigi

Omstelling van denken, de makkelijkste weg is vaak niet de beste weg. Het overwinnen van hindernissen geeft op de lange termijn betere resultaten en hoop ik blijvende. 

Hay

Het Cool programma heeft mij doen inzien dat een gezonde levensstijl van groot belang is voor je welbevinden en bewegingsmotoriek.

Het bewegen en functioneren gaat allemaal veel gemakkelijker, en je geest komt meer tot rust als je je zelf niet constant hoeft af te vragen is dit wel goed voor mij.

Het gaat niet altijd makkelijk, maar de goede begeleiding is een welkome ondersteuning.

Karin

Ik vind Cool een heel goed initiatief. Ook al lukt het mij niet zo snel als mijn groepsgenoten om mijn leefstijl aan te passen, ik ben in ieder geval de goede weg ingeslagen. Wat mij hier heel goed bij heeft geholpen, is de persoonlijke aanpak van Kim. Zij neemt echt alle tijd om bij iedere cliënt de goede trigger te vinden en om te blijven motiveren. Dat waardeer ik enorm. Ik kan dit leefstijlprogramma dan ook van harte aanbevelen!!